Heja Lovisa

Erdoderdo

20130601-142927.jpg
Lovisa bestämde sig häromdagen för att springa Stockholm Marathon och idag följer jag henne via automatisk sms-rapportering. Just nu är hon inne snart på tredje milen. Något inom mig blir alldeles pirrigt och lite sentimentalt gråtsjukt när jag tänker på henne just nu. Hur man känner sig pirrig inför ett lopp, adrenalinet under tiden, tankarna i huvudet. Att genomföra en konkret utmaning mot ett mål, sån stark känsla när det är över. Undrar om jag någonsin kommet springa ett Marathon. Litegrann vore halvmaran spännande, men jag har bara sprungit 13 kilometer som längst. Hur som helst så går jag här hemma och tänker på henne, kämpen. Undrar hur hon ska fira ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s