Morgon före möte

Erdoderdo

20130604-085214.jpg

20130604-085240.jpg

20130604-085323.jpg
Jag kan inte träna eller cykla till jobbet på grund av mitt onda ben. Som tur är har jag fått en tid hos en ortoped imorgon. Hoppas att jag kan ta ut skruvarna snart och att återhämtningen är snabb så att jag kan springa igen. Även om det inte är mer än kanske två gånger per år som de strular så känns det ändå värt att tänka livslångt när det gäller ett sånt ingrepp.

Jag har nu vilat kroppen sen i fredags, känns nipprigt. Tur att jag har mycket att göra på jobbet. Och roliga saker. Nu kör vi, hej tisdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s