Sjätte juni

Träning

20130606-185408.jpg
Idag firade vi för tredje gången nationaldagen vid Hässelby slott med tivoli och det som hör till. Jag känner mig ganska cool som åkte en för mig helt galen karusell med snurr värre än en torktumlare enbart för att jag misstänkte att mitt barn skulle behöva lite stöd. Hata karusell! Haha. Men det pirrade lite skönt i magen också (är ju dock åksjuk så inte så stort fan av 360 snurr i 480km/timmen). De känns inte så ISO-certifierade och säkra de där mindre nöjesfälten? Men barnen var glada och Ines fick åka anktåg och sitt livs första karusell. Hon var SÅ stolt varje gång hon åkte förbi oss. Och SÅ ledsen när det var över. Bars iväg skrikandes, lossad med hårt knuten näve runt den lilla ratten.

Mitt ben konstaterades icke benbrutet igår men den stora spiken i mitt smalben har rört på sig vilket gör att de fyra tvärskruvarna såklart irriterar. Läkaren rekommenderade strömbehandling i vastus medialis och ankeln för att lära mina muskler att användas annorlunda när jag tränar. Jag ska prova. Ingen löpträning för mig denna veckan känner jag, och ingen cykel, men kanske jag kan hinna köra lite styrka. Att vila suger ju.

Jag känner mig väldigt peppad att börja träna hårdare när vilan är över. Kroppen är så fantastisk och igår fick jag en sån insikt i vad jag har åstadkommit de senaste ett och ett halvt året då jag när jag började, på grund av benet och min jobbiga graviditet, inte vågade hoppa upp på den lägsta boxen på gymmet. För två veckor sedan sprang jag tre gånger upp och ned i Hammarbybacken och var missnöjd med min tid. Ibland behöver jag påminnas om att jag faktiskt har så mycket järnskrot i benet att jag inte kan magnetröntgas och fastnar i säkerhetskontroller men att jag trots det kan lyfta tunga vikter och springa långt. Tack kroppen, du är värd lite ytterligare investering.

20130606-191457.jpg

20130606-191614.jpg
Samma ben och ett galet, tivoliöverdosat badbarn 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s