En femåring och kalas

Erdoderdo

20130609-101443.jpg

20130609-101457.jpg
Igår fyllde älskade Alma fem år. Vilken stor dag. Och som hon längtat länge. Turligt nog fyller Alma år på samma dag som sin bästis Agnes. Vi hade därför bestämt att slå våra påsar ihop och köra kalas för förskolekompisarna tillsammans. 15 stycken Svanar som de heter som skulle få kalasa och fira sommar tillsammans. Isen då i föräldramagen när sista osa-dagen kom och INGEN hade svarat! Jo, en som tackat nej.

Plan B trädde in och vi bjöd in några kompisar utanför förskolan. Fina Lovisa med kids tackade ja på studs – kärlek! Och Almas kompis Ivan och några vänner till Agnes. I sista sekund tackade sedan fyra förskolevänner ja och det blev till slut ett kalas med 14 barn totalt med våra egna fyra inräknade. Det kändes verkligen perfekt.

20130609-102114.jpg
Svansen på grisen, dansstopp som snälla Lovisa höll i och fiskdamm. Tårta och fika. Mitt bidrag bestod av färdig-mix-cupcakes och fruktspett. Man är väl ingen bullmamma men vad gör det. Alma och Agnes fick ett jättefint kalas som började med en klump i magen och slutade med succé.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s