Hello I love you won’t you tell me your name

Erdoderdo

20130614-224532.jpg
Jag har som jag sagt tidigare jobbat ihjäl mig lite på sistone. Idag lämnade jag in ett avtal på 22 sidor (!) som jag skrivit på med mitt team i en vecka och utanpå det har jag jobbat för två i juni. Dessutom har Ines sovit HORRIBELT dåligt i en vecka. Ungefär som öroninflammationsnätter. Det har inte bidragit till någon feel good-känsla i kroppen direkt. Idag kom jag så på: tänk om det är för att vi har tagit bort sidan på hennes spjälsäng? Det har nämligen varit mycket spring på sistone. Att hon inte känt sig trygg. Så vi satte på den idag igen.

Nu ska jag bara komma på vad jag brukar göra annars när jag är ledig. Sova kanske?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s