Intressant om träning, marknadsföring och Instant gratification

Träning

Sara Althini som är en väldigt duktig marknadschef för Casall skrev ett intressant blogginlägg om en dokumentär på TV3. Jag har själv inte sett programmet men jag misstänker att det ändå är Saras reflektioner om ämnet som är det mest intressanta för mig. Ämnet var träning på extrem nivå – för vanliga motionärer och Sara tar upp en intressant vinkel på det kopplat till marknadsföring och vår tids behov av direkt belöning för alla våra åtaganden. Titta bara på sociala medier, som jag är övertygad om är en viktig faktor för många som tränar att uppnå sina mål – Instant gratification.

Casall är ett företag som gått från analogt till 100% digitalt och deras sätt att jobba med ambassadörer för varumärket är inspirerande tycker jag som både gillar träning och jobbar som kommunikationsrådgivare, främst inom digitala kanaler. Så ett lästips!

20130616-213309.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s