Cyklaren

Erdoderdo

20130618-074516.jpg

20130618-074524.jpg
För ett par veckor sedan tog vi bort stödhjulen och tänkte springa med en pinne och hålla i cykeln för Alma. Jag tipsade henne om att balansera och ta stöd med fötterna när jag inte hade tid att hjälpa till. Och hon hittade snabbt springcykelstilen. Jag tror verkligen det är mycket bättre med springcykel än stödhjul. Det blir ju ingen balansupplevelse med stödhjulen. I alla fall så blev det en del ”inte ha tid” och Alma har glidit runt på gården med fötterna i marken. Och så vips i förrgår: ungen cyklar. Helt själv. Utan hjälp. Häftiga barn! Igår tog vi cykel, vagn och hund och tog oss till Sickla Kaj och Coop fram och tillbaka, ungefär 1,5 km tur och retur. Och det gick fantastiskt bra. Vilken frihetsöppnare det är, att kunna cykla.

Annonser

2 reaktioner på ”Cyklaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s