Glasstips

Erdoderdo

20130619-090104.jpg

20130619-090141.jpg
Ett kul projekt på jobbet har varit att tillsammans med Danone och Dino tipsa aktiva föräldrar om att det går att göra smarrig glass av Danonino kvarg (inga artificiella tillsatser och mindre socker än vanlig glass). En kampanj som via Lovisa fått in massa fina bilder och tips på sommaraktiviteter med barn.

Igår tänkte jag att det äntligen var dags att prova upplägget själv och det var ju klockren succé. Att få göra glass själv, och att den sedan var riktigt god gör ju att det känns extra kul för både ett-, femåringen och 33-åringen.

Till och med idag går det fortfarande att lämna en kommentar med ditt sommartips hos Lofsan här och få chansen att få hem ett mega-sommarpaket med Danoninos att göra glass med. Själv ska jag ta till vara på tipsen första semesterveckan i juli då vi ska vara lediga hemma i stan jag och barnen.

20130619-091321.jpg
Mycket nöjd morsa i nya tröjan som snälla Lovisa köpt åt mig i New York.

Annonser

2 reaktioner på ”Glasstips

  1. Superbra att kunna ge barnen glass som mellanmål 😉
    Var tvungen att testa efter ha vunnit lofsans sommartävling såklart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s