PR-konsulten anfaller

Erdoderdo

20130619-075822.jpg
Jag skriver sällan om produkter och företag eftersom jag tycker det kan bli lite rörigt då jag jobbar med PR själv. Men ibland om jag tycker att något är bra eller kanske ett bra tips till läsare så gör jag det ändå, hoppas ni har förtroende för mig iallafall. Så nu kommer snart en kavalkad av tre olika PR-aktiviteter jag varit med på, på sistone. Här ovan är Alma som är testpatrull för Lifeproof- vatten- och stötsäkra mobilskal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s