På väg till festen till slut

Erdoderdo

20130627-155826.jpg
Varningsklockan när en bokar av konferens och party med jobbet för att sitta och jobba? Nu är jag i alla fall på väg till vår sommarfest på Tekniska museet, jag ska bara hämta upp något fint att ha på mig hos Sabina and friends. Igårkväll åt jag finmiddag med söta Lovisa på Panevino. Jag drack två cola och två kaffe efter åtta utan att tänka mig för och låg sen vaken till två i natt! Tröttheten.

För övrigt: barn är ju bäst. Exakt så här pratar mina hemma också. Eller som Ines konstaterade när hon pekade på sin pappa häromveckan: ”Korven”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s