Springtur med gamling

Träning

20130701-081457.jpg

20130701-081526.jpg
Jag har haft ont i en tand i några dagar, eller närmare bestämt i tandköttet runtom. Men igår trotsade jag det onda och stack ut för en löprunda med hunden. Jag var lite dare devil och stack iväg i ett spår som jag inte viste vart det ledde, bredvid Hammarbybacken där jag bor. Vi tog en ingång till ett löpspår med en skylt som löd Välkommen och kutade på, det var några rejäla backar. Men spåret tog slut och jag hamnade vid Hammarbybacken igen, så vi tog ett till varv och försökte hitta en ny väg. Lite mentalt utmananade, att inte vet vart man ska.

Jag tänkte på det som Ida skrev om häromdagen, att skaffa en träningskompis som drar med en. Förr så var det min hund Matilda som drog med mig. Vi cyklade mycket och jag tyckte det var läskigt för  att hon drog så fort och snabbt framför cykeln i många, många kilometer. Igår var det Matilda som la av, sista kilometern hängde hon som en slips bakom mig stackarn. Hon är ju tio år nu, orkar tydligen inte så mycket längre. Hon är nog ingen springkompis längre, det är himla tråkigt. Jag har tyvärr ingen annan 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s