Google reader är död

Erdoderdo

Jag bestämde mig för att prova Feedly, efter att ha läst några tips hos Feffe Kaufmann. Det jag gillade med Google Reader var det enkla gränssnittet. Jag använde mig av sidan som en länk på min hemskärm, som Hanna Rosell en gång i världen tipsade mig om.

Bild

Såhär ser Feedly ut

Först tyckte jag att Feedly såg rörigt ut, men nu tror jag bestämt att jag gillar det. Man kan kategorisera bloggarna och det funderar jag på att göra. Jag följer en del bloggar i jobbsyfte och en del är mer som kompisar jag håller koll på, etc. Nu ska jag bara få det att fungera i mobilappen också (overload när jag försöker synka) så är jag hemma.

Och nu fick jag in ett litet jobbtips här ovan också 🙂 Kolla in PT-tävlingen hos Lovisa. Ett hett tips säger jag, som helt partiskt tycker att hon är världens bästa PT.

Annonser

2 reaktioner på ”Google reader är död

    1. Aha det måste jag kolla in! Reeder i mobilen testar jag nu, Feedly har nåt Google-fel. Gillar inte Reeder helt, för mkt av allt. Keep it simple.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s