Åsbacka

Erdoderdo

20130726-203430.jpg
Vi är i Åsbacka och gör sånt som man gör på sommartorp allt mest. Funderar över vad vi ska äta, diskar, går en sväng ner till bryggan, fiskar, ett och annat dopp. Det är 22 grader i sjön och solen skiner. Ines sover i en byrålåda på golvet och igår sprang jag en mil för att sedan kyla av mig i sjön. Fint.

Annonser

2 reaktioner på ”Åsbacka

 1. Hej!
  Jag har precis startat en blogg för att peppa mig själv till att börja träna regelbundet.
  Jag är duktig på att komma igång och träna i en vecka men sen är jag precis lika duktig på att hamna i den onda cirkeln och alltid ha en ursäkt till varför jag inte orkar träna.

  Därför tänkte jag fråga dig om du har några bra tips på hur man slipper hamna där och vara motiverad till att fortsätta träningen även efter 1 vecka?

  Tack för hjälpen! =)

  1. Formulera ett mål och en plan på hur du ska komma dit! Tex springa fem km på en viss tid (löparprogram), eller göra ett visst antal armhävningar, eller mål att ha tränat tre ggr i veckan under en månad, sedan utöka. Etc. Gå inte ut för hårt, sätt inte för höga mål. Är ditt max 10 armhävningar, så sätt det på 15. Tror jag! Gå med i Lofsans challenge på facebook och presenterar dig. Så fort du märker att du faller ur dina gängor – skriv där så får du pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s