Nu kör vi igen – vinn träningstajts från Helly Hansen

Träning

20130729-105850.jpg

20130729-111413.jpg

Såhär snygg var jag i morse då jag kom till första arbetsdagen efter transportlöpning. Jag hade en jäkligt tung löparrygga med både handduk, dator och klädombyte på mig. Så jag är väldigt nöjd med fem kilometer på trettio minuter före frukost. Personligen är jag lite larvigt manodepressiv-light så jag går igång på nystarter och känner gärna peppen för att dra igång med nya projekt. Därför tänkte jag kickstarta en ny träningssäsong med en tävling!

pace tights helly hansen

De här tatjsen från Helly Hansen har jag fått av min kille som säljer deras produkter på sin träningsklubb. Jag tycker de är supersköna och känner mig snabb i dem. Nu tävlar jag ut ett likadant par (black) i storlek S, samma storlek som jag har. De är normala i storlek tycker jag. Här kan du läsa mer om dem.

För att vinna vill jag att du svarar på frågan vad du längtar mest efter med träningssäsongen som kommer nu? Ska du bli en bättre löpare, utöva mer yoga, promenera mer, ta PR i marklyft eller vad? Jag vill gärna bli peppad. Svara i en kommentar senast på söndag klockan 23.59 så drar jag en vinnare på måndag. Jag skickar tajtsen med posten.

 

Annonser

19 reaktioner på ”Nu kör vi igen – vinn träningstajts från Helly Hansen

 1. Vilken bra tävling!!!
  Jag vill bli starkare! Nu när min rygg börjar sakta men säkert bli bättre efter 2tunga graviditet hoppas jag kunna orka mer i gymmet och vardagen. Ett mål är att när jag får jobb göra precis som du – transportträna dit. Bra för både min kropp och miljön plus att man kanske inspirerar andra i bilen som åker förbi till rörelse.

 2. Mitt mål under hösten är att bli starkare. Imorgon ska jag börja gå till en sjukgymnast och jag hoppas det tillsammans med en MR ska ge mig svar på mina knäproblem som jag haft under många år. Det känns lite som en nystart att även om jag fortfarande kommer få leva med smärta så kanske jag får ett svar och hjälp med hur jag ska träna för att bli starkare och inte ha ont när jag gör det jag älskar.

 3. Mitt mål är att hitta en balans där jag mår bra mentalt, fysiskt och andligt. Vill ta hand om mig på bästa sätt för att ge förutsättningar att lära mig känna in min kropp mer och lyssna på signaler den ger mig.

 4. Jag har inte tränat sen i december pga risk för för tidig förlossning och nu när bebben är född börjar jag känna mig redo att börja träna igen. Jag ser fram emot följande:
  1. Bli stark som en björn igen
  2. Bli snabb som en örn igen

  Hur jag ska fixa det? Löpband, armövningar på gymmet, bodybalancepass och ridning! Jag har beställt ett par nya ridbyxor och det vore förstås kul med ett par nya träningstajts också! Peppen av nya träningskläder, den känner du säkert också till!

 5. Avslutade just (4 dagar sedan)ett 9 månader långt kapitel i mitt liv. Nu börjar ett nytt som tvåbarnsmamma, men även ett nytt träningskapitel. Jag har längtat något oerhört efter att kunna springa igen. Det är fortfarande en bit dit men det är full fokus på bäckenbotten och bålstyrka så att jag förhoppningsvis kan springa åtminstone korta sträckor innan vintern.
  Skulle vara grymt peppande med nya snygga träningsbyxor nu när magen äntligen är borta.

  1. Du ser fab ut!!

   Jag ser fram emot att testa på löpning i mina barfotaskor som jag än så länge bara kört styrka i. Men det blir efter mina tre lopp i aug/sept som jag såklart också ser fram emot.

 6. Nu när hösten kommer vill jag återfå motivationen till att träna igen. Ska börja med att träna med ”Alla kan träna” och Ida för att få den där sparken i baken jag behöver.

 7. Jag ser fram emot att få halvmaran och Hässelby loppet avklarat och sedan köra en hel del kick o box under hösten. Sedan smyg längtar jag lite efter att få springa i snö igen. Förra säsongen var den första med vinterlöpning för mig och det rekommenderas! Långa tights till det skulle passa fint!

 8. Jag vill inte vinna tightsen (dom såg jättefina ut men jag har annan storlek 🙂 ) Fast berätta kan jag ju göra ändå. Det jag ser mest fram emot den här hösten är att prioritera mig själv före jobbet. Tidigare har det varit så att jag gått upp så mycket i arbetet att min egen träning, tid med familjen, städningen, vännerna har fått stå tillbaka. Jag har egentligen inte orkat något annat än att jobba och ta hand om barnen (hej väggen!) I höst ska jag bara jobba 35 timmars veckor, hålla fast vid min träningsrutin och vara en bättre morsa. Ja och så ska jag klara 2x egen kroppsvikt i marklyft.

 9. Jag ska bli stark. Lika stark som Pippi. Och för den delen behöver jag verkligen ett par nya tights. Kontakten med skivstång dag och dag ut sätter sina spår 😉

 10. Jag behöver inte heller vinna, min rumpa skulle må väldigt klaustrofobiskt i small – men ändå.

  Jag vill yoga mer. Varje vecka. Utan att kompromissa med övriga pass. Med andra ord hitta hemmaträningen och de små tillfällena.

  Och just ja, jag tror visst jag kanske tänkt köra tjejklassikern också.

 11. I dagarna har jag och min pojkvän bestämt oss för att bli sambos. Jag är upp över öronen förälskad och en (av en oändlig massa) bra saker med min kille är att han delar mitt träningsintresse – så nu längtar jag efter att, för första gången i mitt liv, få dela träningssäsongen med min partner.

  Vilken enorm boost det är för träningsmotivationen att kunna träna tillsammans. Både i löparspåret där vi med hjälp av varandra blir både snabbare och uthålligare, och på gymmet där vi pushar varandra till att överträffa oss själva.

 12. Älskar löpning. Jag vill bli snabbare och liksom flyga fram på lätta ben! Och för att bli det krävs det träning o pannben😊. Vill komma ner till 46 på milen nån gång i mitt liv! Med alla träningsglada människor runtomkring så kanske man lyckas när man minst anar😜

 13. Allra, allra mest längtar jag efter att springa i höstluft. I hög, klar och sval luft.
  Jag längtar efter höstens långpass med syrran, där vi kombinerar prat med träning. För en gångs skull är hon inte gravid och är exakt lika förtjust i träning som jag är. Det ska bli så roligt att ha en träningskompis i höst!
  Mål: Mer funktionell träning, jag vill bli bra på armhävningar, fortsätta variera min träning och klara ett par chins… 🙂
  Förutom snart stundande Midnattsloppet är tanken att eventuellt springa en tävling mitt i vintern också – Sylvesterloppet!

 14. Hej!
  Jag ska börja träna upp både styrka och kondition igen efter en längre tids vila efter en svår fotskada. Det ska bli härligt att få börja röra på sig igen även om det kommer att gå lugnt till i början!

 15. I våras flyttade vi till ny stad och köpte hus. Pga de ökade kostnaderna med nytt hus valde jag att avvakta med gymkort. Under våren och sommaren har jag mest sprungit, cyklat och tränat styrka hemma. Men nu längtar jag till gymmets vikter och ser fram emot tung styrka! Tack för en bra blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s