Mosig arbetsvecka

Erdoderdo

20130730-125219.jpg

20130730-125225.jpg
Det är lugnt på mitt kontor denna vecka. Många jobbar på distans eller har semester. Skönt att smygstarta saker innan det är fullt ös igen. Jag kickar igång mitt största projekt hittills som projektledare, med en stor budget, på måndag. Så jag försöker förbereda det och göra budget fram till januari.
Än så länge är det alltså loose bralla och Converse som gäller, men på torsdag blir det kavaj på en pressdag.

Just nu är jag på väg hem till min mamma för att hämta hem vår hund som varit på pensionärsläger där sedan vi åkte bort. Med mig har jag lunch från K25 nära mitt jobb, två sallader från Vigårda. Sedan blir det lite mera jobb och för att sedan åka hem till mina sommarlovstjejer. De har så roligt på gården med alla grannungar i samma ålder. Ines är yngst. Vi föräldrar har bytt nummer och de springer emellan som de vill. Utom Ines som inte riktigt får eller vill vara med. Sommar at its best, mulet eller ej.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s