Fredagsfemman

Erdoderdo
  1. Bild 2013-08-16 kl. 21.26Det finns chips och dip och sen finns det chins och pullups. Dt som skiljer övningen åt är greppet, supinerat eller pronerat. Jag gjorde i alla fall sex stycken idag, med kipping. Det har liksom aldrig hänt förut – REKORD!
  2. Jag har flera riktigt roliga projekt på jobbet som jag dessutom gör bra ifrån mig i. Levererar hit och dit. Dessutom projektleder jag ett gäng människor som är helt fenomenala och skapar värde för vår uppdragsgivare. Sånt som känns bra i magen. Sweet.
  3. Jag har så himla fina vänner och idag tränade jag ihop med Lovisa, som får mig att skratta så mycket. Hon gjorde dessutom 23 chins! FANFAR!
  4. Jag har tre avsnitt kvar av Orange is the new black.
  5. Den första veckan med att ha två olika förskolor har gått jättebra och idag var första dagen som Ines inte grät vid lämning. Hon har ju alltid haft Alma förut, så fint. ”Hejdå mamma” sa hon idag och hade med sig russin i en burk med lock.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s