Tisdag, jobb och träning och inte mer med det

Erdoderdo


Det finns inte så mycket att säga om den här dagen mer än att den startade sjukt tidigt med ett möte och ett förmöte för det. Men det var en fin start på dagen! Sedan hade jag dubbelbokat mig på lunchen och fick mera jobbmöten. Smuckt, förlåt Reb. Jag smet senare iväg och tränade en sväng hos Lovisa. Jättemajsigt! Sedan ringde de från förskolan och jag fick hämta Alma pga Ines sjuk och hemskickad. Farmor hjälpte till.


Alma cyklar fram och tillbaka till föris varje dag.

Nu ska jag göra klart tre saker som jag inte hann med idag och jag lyckas inte få barnen i säng. De bara vrålar och jag låter dem dra runt för att jag är så splittrad. Det var det hele!

Annonser

En reaktion på ”Tisdag, jobb och träning och inte mer med det

  1. Ingen fara! Jag kan tors el fre t ex? Nästa vecka lite körig. Och annars får vi se till att ses snart ändå. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s