Strumpor på

Erdoderdo


Jag har klämt ner fötterna i ett par stövletter idag. Hello hösten. Det känns både skönt och trist. Fötterna är trötta på sommartorrhet (har enligt tips från Yvonne Ryding smort varje kväll men funkar inte) men jag har njutit av sommar i år. Jag förnekar en kraftig förkylning och jobbar med Ipreb och nässpray idag.


Igår höll jag en rolig workshop med ett företag som ska starta en hälsoblogg. Frågor som Hur, Hur ofta, Om vad och På vilket sätt dök upp. För mig som bloggat sen 2005 kändes det som att jag kunde prata om det hur länge som helst.

Annonser

6 reaktioner på ”Strumpor på

      1. Gå till Sparadiset på Ringvägen. Var där för några veckor sedan och somnade nästan av skönt + har nu babylena fötter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s