SpringSara om igår

Erdoderdo

En av tjejerna som jag lärt känna via Lofsans grupp är SpringSara som jag tidigare länkat till. Hon är sån där person som jag gärna vill få hänga mer med. Smart, driven, snabb som få (!) och sjukt rolig på nätet – känd som trådkaparen av somliga : ) springsaraVi träffas oftast på träningsevent och tävlingar, men på kvällarna resonerar vi om allt från genus, matlagning, boktips och såklart träning.

Sara ska snart springa Stockholm halvmara och jag ska  heja på henne och alla andra som jag känner som ska springa. Här skriver Sara om gårdagens utomhusträning med Casall.

Annonser

3 reaktioner på ”SpringSara om igår

  1. Tack härliga Clara! Du glömde Snygg! 😉 Ha ha, jag är nog roligare på nätet än irl 😉 Skämt och sido, Superkul att träffas igår och jag håller tummarna för att vi kan få till fler gemensamma pass under hösten! Jag skulle tex gärna följa med på ett crossfitpass efter alla lopp i september. Har ju fortfarande inte testat det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s