Krasslig och Rosa Skrot ett år

Träning

20130829-065948.jpg
Igår hade jag en jätterolig jobbdag med en filminspelning ute i Rissne. På kvällen hade jag blivit erbjuden EGENTID av min snälla man och hade bokat in mig på cirkelträning hos Lovisa. Under dagen kände jag hur näsan och pannan bultade och blev tjock och en viss bihålekänsla inföll. Så jag hoppade av. Men åkte förbi Rosa Skrot ändå och sa hej till de andra deltagarna. Snacka om att vara fast i träsket då 🙂 Ett gott betyg till Rosa Skrot.

Jag måste medge att jag från början tyckte att idén med ett tjejgym lät ganska töntigt. Jag lever ju ihop med en kille som spenderat halva tiden i en svettig och testosteronfylld träningslokal där mysfaktorn inte är rosa soffor om man säger så. Nu såhär ett år senare – Rosa Skrot fyller ett år i år – så kan jag bara falla in i hyllningskören. RS är ett gym som är otroligt personliga, trevliga och softa. Alla är och känner sig välkomna. De har medlemmar över 80 år och de har medlemmar som bär slöja och inte kan gå på vanliga gym. I loungen finns alltid fika och mat, och häng, och i omklädningsrummet finns handdukar och hårvårdsprodukter. På fredagar har de alltid någon överraskning. Det är inte bara träningen man går dit för. Det är ett skönt ställe helt enkelt. Jag ska köpa klippkort för en del av jobbets generösa friskvårdspeng och gå på Lovisas onsdagspass. Spana in!

20130829-071335.jpg
Hashtagen #rosaskrot på Insta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s