Tired baby, tired

Erdoderdo

20130830-092730.jpg
Ines slutade med blöja redan vid ett och ett halvt för att hon ogillade känslan av kiss och bajs i den. Så fort den var blöt skulle den av. Vi har behållit den på nätterna och oftast är den torr. Hon har haft en bra morgonrutin och suttit på pottan en längre stund direkt när hon vaknat.

I perioder har hon sovit dåligt när hon behövt kissa på natten och vi har fått byta blöjan då hon ju ogillar den blöt. Senaste veckan har hon börjat med en ny grej som gör mig galen! Hon vaknar och gråter, men vill inte kissa på pottan eller i blöjan! Hon vrider och vänder sig och gråter som att hon har ont någonstans, men vägrar kissa. INTE! VILL DE! Skriker hon. Till sist (i natt efter 1:45 timmar) går hon med på att gå på pottan, sen sover hon som en stock. Hon har heller inte velat kissa på pottan på morgnarna denna vecka och har fått gå till dagisskolan (som hon säger) med blöja, okissad.

ALLTSÅ WHATS UP! Vi blir så trötta. I natt fick hon ligga mellan oss men hon har aldrig gillat det och bad att få gå tillbaka till sin säng – där hon låg och kved. Kan någon förklara vad som händer?! Varför vill hon inte kissa? Morr! /Trött

Annonser

5 reaktioner på ”Tired baby, tired

  1. Vi ryckte blöjan helt för våra pojkar när dom skulle börja potträna.
    För att slippa olyckor om natten satte vi dom på toan innan vi själva gick och la oss. Det fungerade trots att dom var halvsovandes. Vet att min kompis och hennes kille också gjort så när dom pottränat deras barn.
    Värt att testa kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s