Hösten är här, hösten är härlig

Erdoderdo

20130903-090118.jpg
Hur gör ni med nylonstrumpbyxor? Detta är en timme efter jag tog på dem. Mvh pointy toes

Precis som Lisa kände jag igår höstpeppen, när den första kalla och klara dagen inföll.

Jag blev plötsligt så sugen på att köpa ett par skinnshorts att ha på mig med boots och strumpbyxor, och en jättestor stickad tröja till. Så känner jag varje år. Det har dock aldrig inträffat. Men det oförklarliga suget finns där, det gör det.

Kanske i kombination med en säck-stor handväska full med massa viktiga saker, typ pennor och block. Anteckna saker. Bära stickad halsduk. Rosiga kinder.

Har antagligen läst för många damtidningar i min ungdom.

Annonser

5 reaktioner på ”Hösten är här, hösten är härlig

  1. Haha! Kan dock iofs se dig framför mig i just den outfiten. Läste ev. samma tidningar.

    Men du, idag då? Träskor åter på, solglasögon likaså. Sommaren 2013 överpresterar likt en lite för duktig kollega (skitbra skitbra skitbra, i love you, skitbra,… men geee dig nån gång, du ger mig ångest). Men snart. Snart är stickade tröjornas tid här på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s