Svenska blåbär och mellismuffins

Erdoderdo

20130904-211424.jpg
Mitt sorgliga matintag just nu består av (okej jag outar det) oftast ingen frukost (kaffe), en knäcke eller annat överkomligt snabbt på förmiddagen på jobbet, en lunchbagel från delin i huset eller i och för sig en hälsosam laxbento med alger från K25, några Plopp eller annat snarr som receptionisten försöker gömma för oss konsulter (till för möten), en småkaka hit och dit, någon frukt, ingen ork till middag med barnen (stressigt kaos), lite Keso eller turkisk yoghurt på kvällen när barnen somnat. Lägg till typ fyra koppar kaffe på det. Skicka mig på boot camp snälla? Detta kommer jag ju sannerligen inte bli frisk och få energi och kraft av?

Gjorde en uppryckare och bakade Spring-Saras mellismuffins ikväll för att ha en bra reserv. Men istället för pumpakärnor och kardemumma körde jag finfina svenska blåbär som vi fick ett lass av häromdagen från min hemgjorda-halloumikran, och vaniljpulver. Om de blev goda vet jag inte då jag fortfarande inte har något smaksinne efter två veckors bihåleinflammation, men jag tror det – visst blev de fina?!

Annonser

En reaktion på ”Svenska blåbär och mellismuffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s