Tack för igår Plan

Erdoderdo

20130908-093534.jpg

20130908-093549.jpg
Trots att jag inte skulle springa kändes det igår självklart att åka till Tjejmilen och Gärdet för att heja på Plan och våra lagkamrater som skulle springa. Även Linda kände sig krasslig och vi bestämde oss för att ta med våra döttrar och göra Tjejmilshäng ihop.
Succé för Alma och Nora som åkte rutschkana och hoppade hoppborg, pysslade och fick ballonger och t-shirts.

Vi träffade Ulrika och Sofia på Plan och våra lagkompisar Annika och Lisa. Och fina Hanna som också sprang. Samt fler Plan-bloggare bland annat snabba Health by Helena.

20130908-094105.jpg

 

Nästan hela gänget.

Linda, jag och barnen hann se starten och heja på Annika från vår träningsgrupp på Facebook, och sedan promenera till upploppet till mål och då vänta ungefär tio minuter innan de kom. Så snabba är de! Isabellah Andersson som vann gjorde det för femte gången.  Och ascoola Annika kom på plats nummer 14!  Av 33000 löpare eller fler. Hon såg stark och snygg ut när hon kom in, vi kunde räkna oss till att hon var i topp 15. Så jäkla impad! Samtliga från Plan-gänget gjorde också jäkligt bra jobb, alla utifrån sina förutsättningar.

Nästa år ska jag också springa. Men det var faktiskt riktigt mysigt att hänga på plats och få ta del av hela arrangemanget utifrån. Och insamlingen då? Jo tillsammans har alla som bidragit fått ihop 32 437 kronor till förmån för flickors utbildning i Guatemala.

Edit: Annika om 14:e-platsen.

Annonser

4 reaktioner på ”Tack för igår Plan

  1. TACK själva, så kul att ni kom förbi ändå, sjukdom till trots! Vilken kanondag! Vi är så stolta över er insats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s