Min ytliga lista

Erdoderdo

Via Linda och hennes lista hittade jag Sofy Uppochhoppas ytliga lista-utmaning.

Först tänkte jag precis som Linda: äsch jag har inte så mycket ytligheter för mig. Men sen gick jag snabbt igenom några saker i mitt badrum och det blev ju inte bara en eller två ytliga tillbehör. Barnsligt roligt ju! Här är min lista.

20130919-214810.jpg
Parfymerna är just nu dessa, från Givenchy och Prada.

20130919-215100.jpg
Smörjer in mig med EmmaS lotion, den doftar fräscht av citrus och är väldigt lätt, jag som är en slarver använder den i ansiktet med när jag är på gymmet och vill keep it simple.

När jag känner mig extra torr tar jag några droppar mandelolja i fejan på kvällen. Gör susen.

Ansiktsmasken är från MakeUpStore, med spirulina. Piggar upp och drar ihop, men sitter som berget.

20130919-215240.jpg
Fransarna fixar jag på salong. Tycker det är superskönt att inte behöva greja med det på morgnar eller efter träning.

Sminket är sparsmakat: sedan flera år använder jag MakeupStores foundationpuder i kulör Stockholm. Tar borste för pudereffekt, svamp för mer foundationkänsla. Fick tipset av min goa Sanna typ 2006 och hon använder det också fortfarande.

20130919-215537.jpg
Det här braiga schampot kommer från TreSemmé och är kanon och luktar gott. Jag behöver inte balsam längre men det är bra att ha förstås om barret växer ut igen.

20130919-215738.jpg
Håret har jag förstås börjat piffa med sen jag klippte av det. Både saltvattenspray som här från Kevin Murphy (älskar doften – kokos och sommar) och dustpowder kör jag med nu, från Toni & Guy. Och så spray på det (!). På jobbet har vi det på alla toaletter, bra i farten.

Sedan brukar jag ibland köra lite BUS för att pigga upp den bleka nunan. Jag tycker det funkar helbra med Doves summerglow. Som ni märker är jag ingen ansiktskräm-fetischist. Och om jag får erkänna något illa så tvättar jag rätt så ofta ansiktet med handtvål… Det där med rouge och ögonskugga kanske kan bli min grej? Och att ta lite glossigare mobilbilder.

Edit: övrig rafflande info.
Är läppglansmissbrukare och har runt tio stycken som hänger och slänger lite överallt. Bästa är Dior Kiss (har tre olika färger) och så gillar jag Victorias secret, riktigt klistrigt.

Annonser

6 reaktioner på ”Min ytliga lista

  1. Tvål i ansiktet – förekommer här också. Har samma schampomärke, fast varianten utan en massa parabener (lite miljötänkande!). Känns tryggt;)

  2. Åh, jag har länge varit sugen på att göra fransarna på salong, men kommer liksom aldrig i väg. Tänker att jag ska få panik av att ligga där och stirra i hundra år. Verkar dock givetvis klart värt det. Tips på salong? Gärna där personalen är bra på att prata så att jag slipper oroa mig för min sociala inkompetens. Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s