Att öppna dörren etc

Träning

20130925-173655.jpg
PT med Lovisa igår, baksida rygg i massa olika övningar. Idag ofantligt trött efter att Ines vaknat sju gånger i natt, sovit på soffan och vandrat runt. En inplanerad after work som egentligen är rolig blir som ett krav när energin är borta.

Lösningen, in på gymmet nära jobbet. Fem gånger fem var länge sen jag körde, då med många kilo mer på stången än idag. Men ändå. 40 kändes lätt, mitt dåliga knä föll inte in. Bäckenet lite ostabilt – höftrörlighet bör prioriteras. Lite airsquats och fler lätta böj, boom ut från gymmet – redo och hungrig. 30 minuter allt som allt, svårare behöver det inte vara!

Annonser

2 reaktioner på ”Att öppna dörren etc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s