Om lycka

Erdoderdo

Jag har det senaste året klurat en hel del på det här med lyckan i livet, att leva i nuet och att vara nöjd – nu, om fem år och om tio. Via Miss Agda hittade jag den här texten med tolv saker som hjälper dig att bli lyckligare.

20130930-214858.jpg
Några saker som att vara optimistisk och tänka positivt känns självklara, men en sak som jag tror är nyckeln för mig i att ha blivit en sån där som tränar är det där med att göra saker i ett flow, ”encrease flow experiences”.

Själv har jag funderat mycket på att ett mål med resan är att kunna bli av med allt, och ändå inte förlora min ”identitet”. Det vill säga: inte bygga upp min identitet på saker som är utanför mig; mitt jobb, mina kläder, vad jag äter. Hm, Siddharta on ya ass, låter självklart men är verkligen inte det.

Läs artikeln!

PS. Min kompis är på förlossningen i detta nu, och föder sitt andra (första fullgångna) barn. Lyckan!

Annonser

2 reaktioner på ”Om lycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s