Post workout

Träning

20131001-203835.jpg
Fick ett sms idag att jag skulle ta lite EGENTID efter jobbet idag så eftersom mitt liv är så innehållsrikt och varierade satt jag
1, kvar på jobbet och gjorde klart lite ditt och datt och
2, gick och tränade

Jag kom med som reserv på ett Prformance Strength-pass som idag hade fokus: pull. Hoppades på marklyft men det var stående rodd och armhävningar som var dagens träning.

Insikt: jag kan inte utföra korrekta armhävningar utan ålar mig gärna upp.
Insikt två: tjejer är rädda för att lassa på vikt. Jag hade lika mycket som killarna och det säger samma sak om dem. Vi gjorde då 12-10-8-6-4-10 reps så det finns ingen anledning att inte ta i när det totalt handlar om 40 lyft.

Jag tycker det är jättebra att de delar in dagarna i push, pull och hip (som jag har lärt mig kalla: vik eller fäll). Dessa rörelsemönster utförs tex i press (push), marklyft eller chins (pull) och knäböj (hip). Genom att ha samma dag för samma tema kan man följa sin utveckling och gå på samma pass.

Det var länge sen nu jag körde en cykel 5-3-1 med dessa tre fokus. Lite sugen igen, men på ett sätt: jag får sällan till fler pass än tre i veckan och då är det bättre att gå all in hela kroppen på varje tror jag. Kolla på Lovisa, stark som aldrig förr, och SNYGG – och tränar effektivt och intensivt men inte varje dag för det.

Har jag förresten sagt att vi ska till New York i november? Med två tjejer till. Nästa vecka ska vi ses och planera, jag är den enda som inte varit där förut. Kommer bli cok nice!

Annonser

2 reaktioner på ”Post workout

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s