Flytthjälp är också träning

Erdoderdo

20131006-181021.jpg
Igår flyttade våra bästa polare till större. Jag hjälpte till och bar, körde raggarbil och städade. Någon sa till mig att flyttgubbar egentligen är de de starkaste personerna, med tanke på hur mycket massa de lyfter varje dag. Tänk i torsdags när jag gjorde 40 reps stångrodd med 40 kilo. Totalt lyfte jag alltså 1600kg, på mindre än 20 minuter. Det är därför tung och kort träning är väldigt effektiv.

Oklart hur många kilo jag lyfte igår, men vi var sju stycken jäkligt sköna polare som hjälpte till. Är det inte det snällaste man kan göra som vän, flytta är ju fan inte kul alltså? OBS att jag inte höjer mig själv till skyarna här. Våra fina vänner har faktiskt hjälpt mig att flytta varje gång jag flyttat i princip.

20131006-181532.jpg
På kvällen flytthängde jag och Alma i nya läggan. Min coola unge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s