Kompisar från förr

Erdoderdo

När jag flyttade hemifrån i gymnasiet bodde jag hos min kompis Calle tillsammans med en kille som heter Jon i en etta på fyrtio kvadrat som fortfarande heter grungelyan. Daniel hängde också där, det här var femton år sen och vi gjorde en film om det. Nu för tiden gör de film i Hollywood, både musik och regi, och jag får hänga med dem när de är i Sverige. De drar runt jorden men när de är i stan är det svårt att flytta dem från deras Hornstull. Tro mig, det är svårare för mig än att dra hundra i mark. Hur som helst är det superfint att träffa folk som känner en på det sättet.

20131006-234233.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”Kompisar från förr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s