Grön lyx i Norrköping

Erdoderdo

20131012-165902.jpg

20131012-165913.jpg

20131012-170409.jpg

I veckan frågade Lovisa mig om jag ville åka med till Villa Fridhem i Norrköping på spa-helg med Weleda. Jag skulle vara själv med barnen egentligen hela helgen och trodde inte att jag kunde, men när jag berättade det för familjen ställde alla upp och fixade barnvakt lördag och söndag så jag kunde åka med. Hur lyxigt?! Jag ligger i sängen och väntar på Lovisa som är på ansiktsbehandling, som jag redan varit på. En superskön och enkel med massage, eteriska oljor, rengöring och återfuktning med Weleda-produkter. Lovisa har nyligen haft besök av en toxikolog som berättat om gifter i hushållet. Mycket av det hon berättade känns som att det jackar in i denna helg, med fokus på fair trade, rena råvaror och Weleda som inte har massa kemiskt jox i sina grejer.

Ikväll väntar middag och kanske en tur till Spa-avdelningen. Tyvärr har jag glömt badkläder men det löser sig säkert. Mm, kanske somnar till lite här.

Edit: det här inlägget fastnade i interworld igår och efterpubliceras nu 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Grön lyx i Norrköping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s