Lördagsträning

Träning

20131019-141447.jpg
Inget gör mig så slut som tunga lyft. På ett inifrån-sätt, inte svettig och flås-slut. Själva passet kändes lugnt men efteråt kommer den där klubbade säl-känslan.

Tränade fem gånger fem, marklyft efter lite rodd och lätta lyft som uppvärmning. Stegrande, 10 kg på varje från 40 till 80 kg. Sen gjorde jag enbensknäböj och enbensmarklyft och några sorgliga toes to bar. Ville lägga mig ner i en affär efteråt. Men skulle köpa en varmare jacka, fyfan vad svårt – jag har ingen smak längre. Blev en G-star. För mig ett nytt märke som inte alls känts som jag förr.

20131019-141923.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s