Grymt benpass

Träning

Tillsammans blir man starkare. Jag hakade på Lisa och Hanna som bestämt träningsdate efter jobbet idag, för att göra Lovisas benpass från i helgen. Lisas kompis Pernilla anslöt också.

20131023-183901.jpg
Att komma iväg och köra ett cirkelpass i gymmet ensam efter jobbet är inte alltid då lätt att prioritera tycker jag. Att då boka date med några andra är perfekt. Både Lisa och Hanna känner jag genom träningen, och Sara dök upp en sväng med, även hon en träningsvän för mig. Samtliga sköna morsor som jag gärna skulle hänga mer med även utanför träningsdejter.

Passet var i alla fall lika tungt/bra som jag trodde. Jag gillar ju tungt och kort. Uthålligheten och flåset är mitt sämsta. Så de sista utfallen skippade jag. Men enbensmarklyften gjorde jag med 24kg idag, det kändes vill jag lova. Lisa hade varit en stjärna och satt ihop en cirkel som passade fyra istället för två eftersom vi var fler som hakade på. Nu är jag strax hemma hos familjen där en trött Ines fått sova lite kortare på förskolan för att vända lite på dygnet. Sömn 22-7.30 är ingen hit för våra kvällar hemma (jag somnade 21.30 i förrgår).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s