Underbara söndag

Träning

20131027-211742.jpg

 

Jag började dagen med axelträning på Sats i Sickla, närmare bestämt pressar 5X5 följt av tre hantelövningar för axlarna och ett magpass på 12 minuter på pilatesboll, eller bolljäveln som Ida kallar den.

 

20131027-211751.jpg
Svettig och skrynklig, jag menar lycklig

20131027-211758.jpg
Jönköpings filmfestival 2005

Efteråt fick jag hänga med en riktigt fin gammal vän, Irene, som jag känt sedan 2001 då hon ar ihop med en killkompis till mig som tog med mig på deras date (utan att jag visste). Who run the world – girls – och vänskapen mellan mig och Loppan består 12 år senare. Idag är vi båda två mamas och vi hängde med kidsen hemma hos mig och sedan ute i en park. Hennes Saskia är 1,5 och fick kämpa hårt för att hänga med mina något mer framfusiga ungar. Irene är superduktig dokumentärfilmare och regissör, kolla här till exempel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s