Shit pommes det är fredag!

Erdoderdo

20131101-155022.jpg
Jisses vad jag var trött på ett skönt sätt igår kväll. Denna vecka har varit späckad med många leveranser, både en konferensdag för en kund och en föreläsning igår. Mellan det texter att skriva, teammedarbetare att bolla med, content att planera och spånmöten för pitcher.

Att vara konsult är så otroligt utvecklande för jag lär mig så mycket om – så mycket – men det är aldrig en dag utan att leverera något. Belöningen är effekterna av vårt arbete, förändringar och förbättringar som gynnar våra kunder och deras mål.

Nu väntar en familjehelg med mat, träning och häng. I morse ville Ines ha en spindel på kinden:
”Ta kort mig mamma” sa hon.

20131101-155531.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”Shit pommes det är fredag!

  1. Men hur fort gick inte den här veckan? Jag hoppas den fortsätter rasa så att det snart blir tisdag (då kommer min man hem!)
    Trevlig helg!
    PS Jag hade tänkt föreslå att vi skulle ses när jag var med barnen i sthlm, men det fanns ingen tid. Nästa gång kanske! Hoppas! DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s