Älska helg

Träning

Jag och Lovisa hade bestämt träningsträff på Sats Södra station klockan 10 imorse. När jag vaknade 8:45 och insåg att hela familjen tagit sovmorgon kände jag först att tidsbristen i mig ville banga. ”Kom igen, klart du hinner” smsade Lovisa och jag slängde istället i mig en knäckemacka och kaffe och stack iväg.

20131102-184109.jpg
Och vem ångrar ett träningspass?! Någonsin? Ett ryggpass väntade och vi körde varannan övning eller superset på många stationer, bland annat pulldowns (nedan), latsdrag, pullovers, facepulls, stångrodd och toes to bar. Mycket pulls helt enkelt 😃

20131102-185138.jpg

20131102-184322.jpg
Att träna med Lovisa är så himla smutt, för vi är ganska jämna i styrka (!) och ungefär samma storlek så det blir effektivt och skitkul.

SÅ tacksam att jag har några träningskompisar, det hela blir så mycket roligare. Så fort min kompis Martina aka 20 reps på 100kg marklyft är frisk från en infektion ska vi sticka iväg och prova styrkelyft på en klubb i Sundbyberg. Ser fram emot det.

Efter träningen har dagen gått i rasande tempo, för mig, och chillat tempo för kidsen. Jag fick rensafeber efter ett fikabesök av min syster och är nu av med en fyralådors byrå med innehåll i hallen. Så jäkla skönt. Älska rens. Blir lite vild när jag går loss här hemma så barnen har spenderat dagen inne med lek och pärlplattor.

Efter en kantarellpasta ikväll ska vi försöka gå till kyrkogården och tända ljus för alla på andra sidan. Det har blivit ett gäng det senaste åren, det har det faktiskt.

/Varm november på er

Annonser

3 reaktioner på ”Älska helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s