Ajje!

Erdoderdo

20131105-163427.jpg
Idag gjorde jag något olikt mig (nuförtin). Jag gick i dörren på gymmet och drog hemåt. Jag har i flera veckors tid försökt komma med på ett Hot Mojo-pass på Sats (kommersiell yoga i 38 graders värme, som de beskriver det på sin hemsida). Så fort dessa pass släpps är de fullbokade med upp till 80 pers på väntelista. Idag var jag på plats 10 och väntade mig att få komma med. Men tydligen är det inte som PRFormance/Crossfit på Sats där jag alla gånger fått plats på samma premisser. För jag fick inte plats. Och med träningsvärken från igår (my legs my back my XX and my crack haha) så vände jag i dörren och drog. Hem till att steka kycklingbiffar och en tvååring som skippat vilan på föris.

Annonser

En reaktion på ”Ajje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s