Novemberutmaningen goes live

Träning

20131110-134103.jpg
Mitt hemmagym

Nu är ni sjutton personer som hakat på novemberutmaningen – att hemmaträna tre gånger i veckan fram till jul. Några är kompisar från Lofsans Facebookgrupp, några är bloggkompisar och några är nyanlända hit – välkomna!

Planen för mig den kommande veckan är som följer:
Pt-träning med Lovisa imorgon måndag
Hemmaträna tisdag då jag hämtar barnen den dagen och får mindre tid till gymbesök
Hemmaträna torsdag då en fullspäckad jobbdag väntar
Hemmaträna söndag då jag alltid är solo med kidsen då – bra dag att unna sig ett träningspass

Här emellan någonstans tänkte jag klämma in ett gympass med tung styrka. Känns skönt att det blir som en bonus, och känns logiskt att där fokusera på något jag inte kan göra hemma. Denna veckas good mornings och wallclimbs kändes av många många dagar efteråt.

Tunga pass med få reps och set är det jag är bäst på att få till därför att jag till naturen är lite lat och det är den träningen som ligger mig närmast. Jag känner mig inom komfort-zon med en tung skivstång snarare än ett pulsbaserat pass med många reps.

Men om jag ska vara riktigt ärlig har jag trängt in mig lite i ett hörn med mina tunga pass, och tränar hellre inte alls om jag inte får till det att gå till gymmet. Att jag dessutom är i stort behov av att bli rörligare är också det en anledning att hemmaträning med rörlighetsfokus är bra för mig. Jag tänker kvantitet.

Förresten tänker jag höra efter på jobbet om det finns möjlighet till en liten julklapp till alla er som är med på utmaningen!

Annonser

8 reaktioner på ”Novemberutmaningen goes live

  1. Kul att ta del av din plan för veckan. Jag pluggar numer så det passar mig perfekt att planera in tre hemmaträningspass som en liten paus under dagen.

  2. Efter kvällens startpass för att känna av min rörlighet fick jag snällt inse att tiden som smidig gymnast ligger 20 år bakåt i tiden. Men hey – nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s