Så opigg

Erdoderdo

Efter en dag med många moment på schemat i jobbet så var jag ÅTERIGEN rätt så osugen på att träna när jag kom hem till bästa barnvakten kl 21.15 och nattade barn till 22.15. Men min rygg värkte efter en dag med kameror och datorer och jag gjorde fem varv av den här aktiveringscirkeln för baksidan, mellan skulderbladen. Så jäkla bra och skönt. Älskar den sista när man drar gummibandet över huvudet. Rekommenderar!

Sedan lite försök till happy hips på det (mina hips är typ unhappy, inverted hips), och sen avslappning. Bara andas lite.

Känns ju väldigt bra efteråt. Imorgon blir det gymmet tror jag!

20131114-230025.jpg
Jag demonstrerar min stående datastrategi. Har stått upp i november. Går inte tillbaka till stol, så känns det.

Annonser

7 reaktioner på ”Så opigg

  1. Och hur många reps kör du av varje? Perfekt för pass för mig att köra innan spinningen när jag inte behöver vara inne på gymmet utan kan hålla mig i stretchhörnan med gummibanden!

    1. Ja denna är superskön! Gillar även den med armbågarna på ett bord, bra isolering av det jobbiga. Jag gjorde 10 av varje, fem varv och sedan lite fler av två favoriter. Bra att få till ca 100 reps iaf när det gäller aktivering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s