Fredagsfys före fredagsmys

Träning

20131116-112026.jpg
Före hemgång igår träffades jag och Lovisa upp för ett snabbt träningspass på Sats Regerinsgatan. Vi körde chins och pullups, och hängde i varandra som motvikt (mysigt med närkontakt). Jag har aldrig gjort så många på raken förut, nu klarade jag tio stycken. Strikta är jag fortfarande svag på och behöver öva mer med gummiband. Men med kip klarade jag igår 7-10-9-8-7 stycken. Det är så roligt att svinga som Tarsan!

Kolla Lovisas film på det hela här.

Idag tar jag med mig Ines ut och badar eller gungar, får se vad hon bestämmer sig för. Imorgon blir det bio men annars är helgen tom. Förutom ett pass hemmaträning förstås.

Annonser

En reaktion på ”Fredagsfys före fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s