Hot mojo-premiär

Erdoderdo

20131118-184302.jpg
Såhär kan det se ut när en oväntat fick plats på Hot mojo på Sats och inte hade några kläder att gå hem med.

Jag har varit inne på att prova Hot mojo sedan det introducerades på Sats. Det är alltså en kommersiell form av yoga i 38 grader, en MacDonalds-lillasyster till Bikram kan man säga. Till skillnad från Bikram är passet 55 minuter istället för 90, och alltså ca 2 grader svalare.

Jag blev så förvånad att jag hann med, så jag köpte till och med ett par shorts pga blev rädd att smälta med mina tjocka UnderArmour-tajts. Det var väldigt svettigt, men inte lika tufft som jag minns Bikram som jag körde en period för fem år sedan. Det var helt lagom och perfekt för mig nu. Och visst kämpade jag i Krigarens position. Hips don’t lie!

När det gäller Sats bokningssystem är jag nu på deras shit-list för att jag missat tre bokade pass på raken. Detta beror på att jag bokat in mig hejvilt på Hot Mojo för två veckor sedan för att hoppas få reservplats på något pass. Det bokas fullt så fort de släpps i appen, och sedan kan man komma med fast man står på reservplats 38. Men då har man redan glömt bort det. Eller, man är alltså jag. Och det här syndromet tror jag inte enbart att jag drabbats av. Hur det skulle gå att lösa vet jag egentligen inte. Men det kan jämföras lite med att lägga saker i varukorgen på en webbshop för att sedan inte fullfölja köpet.

Svettig och varm inombords är jag nu på väg hem till mina älskade ungar och mormor. Om det inte finns någon mat kvar till mig skjuter jag någon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s