Det finaste betyg jag fått

Erdoderdo

”Clara, jag vill bara säga att du är så himla inspirerande! För första gången i mitt liv har jag börjat träna för att bli stark, för att hålla länge i livet, för att jag kan och vill satsa på mig själv. Inte främst för att gå ner i vikt, vilket uteslutande varit anledningen hittills. Det är bland annat med inspiration från att följa dig och ditt förhållande till träningen (så som det verkar genom sociala medier iaf). Tack!”

Bild

 

En del av mig skulle vilja ägna mig åt detta på heltid: att få kvinnor att upptäcka hur starka de är. Hur starka de kan bli. Och hur stark en kan känna sig på ett möte med en oskön gubbe bara av känslan: jag är starkare än du!  

Annonser

6 reaktioner på ”Det finaste betyg jag fått

  1. Men åååå, vad kul att du blev så glad! Jag försöker påminna mig själv om att faktiskt berätta för folk när de inspirerar mig, det är ju ett väldigt enkelt och sant sätt att glädja nån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s