Imorgon är det dags!

Träning

20131128-222151.jpg
Ny vaxduk och hemmagjort Minimello fick sätta stopp för vinterkräkis här hemma.

Nä nu har jag varit risig på olika sätt i en vecka. Vi tar och sätter P för det tycker jag. Den här cirkeln som Lovisa la upp idag är utmärkt för hemmaträning. Det gäller bara att hitta något bra ställe att klämma fast fötterna på för bollrullningarna. Jag skulle köra rodden med en kettlebell, varannan arm, om jag gjorde denna hemma. Och de snygga tajtsen som Lovisa har på sig köpte jag också i New York. Pe-pp-en!

Vad tränar ni andra då? Ge mig lite inspo, jag dör hemmadöden här!

Lisa har morgontränat och kört PT-pass igår.

Linda tränar sin piriformis som stökat.

Katta har också varit krasslig som jag och gått promenader istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s