Marklyft och Hot Mojo

Träning

20131130-144309.jpg

20131130-144331.jpg
Jag och Lovisa körde morgondate imorse och kryddade lördagen med marklyft och sedan ett pass Hot Mojo. Eftersom ni redan läst om det hos Lovisa ska jag inte tråka er med det. Men dagens tips är att passa på att filma och fotografera varandra när chansen finns. Det är guld värt med teknikkollen. Så skönt att starta lördagen med ett träningspass, resten av dagen blir bara bonus.

För övrigt pratar och pratar vi och lagar mat mest här hemma. Det känns som just det en behöver när november går över i december. Det är så häftigt att vara ihop i elva år och hela tiden ändras var och en på sin sida och prata om nya saker. Just nu ser jag fram emot tre veckors race på jobbet före jul följt av två veckors semester. Julen firar vi hemma hos oss i år för första gången och nyår hos våra vänner på Söder.

Annonser

3 reaktioner på ”Marklyft och Hot Mojo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s