Träningsporr

Träning

20131203-105702.jpg

20131203-105723.jpg

20131203-105734.jpg
Jag brukar inte vara den som postar shoppingtips och dagens outfit, i alla fall när det gäller träningskläder. Men jag måste bara få visa mina fina kläder från Nike som jag köpte i New York. Brallsen är lite veckade på framsidan av smalbenen, och fodrade bak på vaderna. De har en bred mudd i resåren vilket är väldigt behagligt och rumpan får känslan av en äkta badunkadunk. Tröjan har en dragsko i kragen och hål för tummarna. Älskar sån skit. Avis på er som får gå runt och se ut såhär på jobbet på dagarna. Not so much konsultlooken.

Imorse tränade jag och Lovisa ett magträningspass ihop på Rosa Skrot. Åtta olika övningar som vi gjorde i en tabata per övning, så fyra minuter på varje. Hoppas på bra träningsvärk imorgon, bättre hållning då känns det som.

PS. Rosa Skrot har öppet hus från och med imorgon och resten av veckan. Det bjuds på Ruffie och candlelight-träning och överraskningar, och 50 årskort säljs till specialpris. Spana in!

Vad gäller konsultlooken har jag idag för första gången nya svarta Levi’s (också NY) i modellen Bold Curve från deras Curve ID-kollektion. Embrace your ass. Ha en fin tisdag hörni!

Annonser

15 reaktioner på ”Träningsporr

  1. De är ju så sjukt snygga – såg dem på Lovisa dagen efter ni kom hem och ba ”WOW”. Men hon sa att de var från barnavdelningen, så de är ju inte för mig då. Och iochförsig är inte jag och ljusa/mönstrade tights direkt kompisar. Men det gör inget. Jag njuter så gärna av era rumpor istället. 🙂

    1. Njut på du, sen tror jag de är mer från tonårsavdelningen. Detta är M och jag har annars S. De fanns upp till XL. Så L borde du kunna ha. Men tack för rumplooken 🙂

  2. Tack för inspirerande blogg! Så kul att läsa om nån mer som går igång på tunga vikter och hinner med det trots barn och utan att själv vara PT?

    Köpte du de där snygga kläderna på Niketown? Åker strax till NY själv. Något annat bra tips?

    1. Tack för pepp! Jag tränar oftast ca tre ggr/veckan och det är inte så svårt egentligen att få till men jag har helt flexibla arbetstider och en fin familj som hämtar barn! Niketown yeah, tightsen är från barnavdelningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s