Julfest och high intensity Prformance

Träning

20131205-091942.jpg
Långklänning från One teaspoon /Sabina and Friends i ett julstökigt produktrum på jobbet

20131205-091953.jpg

Igår hade vi julfest på jobbet. Samtidigt var jag väldigt träningssugen och när min kompis Förortsmamman frågade om jag ville följa med på i sin tur hennes kompis, starka Somayeh Cardejins High intensity-pass på Sats bestämde jag mig för att dra en liten smitning från jobbfesten och komma tillbaka efteråt. Träningssällskap bangar jag inte i högsta möjliga mån. Somayeh som jag följer på Instagram är en del av Reeboks Crossfit-team och förra året såg jag henne dra massor i marklyft på Crossfit-sm. Inspirerande kvinna.

Passet var jättekul och passar utmärkt att göra hemma också. Det bestod enbart av kroppsviktsövningar i två block.

1.
Ett varv bearcrawl
Åtta kroppslängdshopp
Tre burpees varje minut
Amrap 10 minuter

Vila

2.
5 pushup
10 situp
15 airsquat
20 jumping jacks
Amrap 14 minuter

Perfekt och jag körde så det brände i lungorna. Duscha, fön-maskera håret, tillbaka till jobbet, lagom till vårt julbord. Ingen verkade ha märkt något, eller blivit sur i alla fall 🙂 Den varmrökta laxen var alldeles extra god. Att jag sedan dansade till Avicii, Ebba Grön och Scooter till klockan två i natt känns mer än träningsvärken just nu kan jag konstatera. Imorgon blir det pass 2 i hemmaträningsutmaningen för denna vecka. Hur går det för er?

Annonser

5 reaktioner på ”Julfest och high intensity Prformance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s