Teknikförsök

Träning

För att bli bättre på en övning är det bra att försöka korrigera EN sak åt gången. Det kan bli så förvirrat annars, med flera fokus på en gång. Igår var mitt fokus att få till fallet bakåt i marklyften. Tanken är: push-fall, där push betyder att först trycka ner fötterna i golvet och sedan fall – falla bakåt. Rent praktiskt ska du ramla bakåt om du potentiellt skulle missa stången (hur nu det skulle gå till). Här i filmen kan jag se att det går ganska bra med en lätt vikt. Filmen med 95 kilo sedan är inte lika bra. Jag kommer också bättre med axlarna i linje med/bakom stången här då jag spänner upp före lyftet. Efter sista lyftet här faller jag bakåt (kul med publik i bakgrunden, haha).

Som sagt, kika gärna på denna video med Dave Tate. Han förklarar väldigt bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s