December

Erdoderdo

20131209-212530.jpg
Pappa som liten

Igår var det fyra år sedan min pappa gick bort. Förra året skrev jag om det här. Alma och jag tände ett ljus och pratade om honom. Hon säger ofta att hon saknar honom, vilket hon egentligen inte gör för hon minns inte, men det är fint tycker jag.

Idag har inte varit någon höjdardag energimässigt. Promenad 700 meter till förskolan, kollektivtrafik, hiss 6 tr, hamburgerlunch med pommes, taxi till ett möte, taxi till förskolan (!), promenad 700 meter hem. Och nu strax sova. Jag brukar röra mig en hel del mer än så, vi har dessutom hund och jag brukar både gå och leka med barnen mer på en dag. Men det tar jag igen imorgon. Laddar för träning imorgon bitti. God natt!

Annonser

9 reaktioner på ”December

  1. Missade ditt inlägg om detta förra året så jag visste inte detaljerna kring din Pappas bortgång. Det måste verkligen varit chockartat för er att det gick så snabbt. Hoppas att din Mamma är ok och att ni syskon också fick tid att sörja! Det där med ”Vem står på tur” känner jag igen, har tyvärr tänkt så allt för länge. Ta hand om er!

    1. Tack fina du. En av mina bästa vänner förlorade sin pappa när hon var fyra år också, hon har skrivit mycket om rädslan/det stora i att bli äldre än sin far. Fattar vad du gått igenom, men ändå inte. Kram

      1. Tack för tips Clara! Ska in och läsa där, vet inte om jag vågar göra det på jobbet bara. Brukar bli gråtfest av sånt.

  2. Lika sorgligt att läsa i dag som för ett år sedan. Tiden läker alla sår sägs det, men jag undrar verkligen om det kan vara sant. Tänker på dig. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s