Omstrukturerad dag med morgonträning

Träning

Ines grät och grät imorse, i nästan en timme och ville INTE gå till förskolan. Jag förvånade mig själv till och med när jag lät henne komma med mig till min morgonträning istället. Det kanske säger mer om mig än om henne, jag tror hon trivs ganska bra, men det är väldigt rörigt på mornar och eftermiddagar på gården. Jag älskar pedagogerna på vår förskola, de är kanon, men de har slagit ihop två stycken stora förskolor till en, tillfällig, och det är så många barn och föräldrar att vi inte ens kan fira Lucia där i år (200 barn och 400 föräldrar). Ett resultat av den nya stressiga miljön är att Ines  till exempel inte vill kissa på nya förskolan, och det kan jag förstå för de har inga dörrar på toaletten. Oftast får hon numer hjälp att gå iväg på en avskild toalett med en vuxen. Annars håller hon sig hela dagen, 7.30-17 ibland. Det var personalen som larmade om detta. Och själv vet jag helt ärligt inte alltid vilka personalen är som ska ta emot henne på morgonen, eller vilka de är som säger hejdå på kvällen (de slår ihop avdelningar). Så stort är det. Ines har en basgrupp med tio barn, men hennes avdelning är 20, och där är mer än hälften under två år och har blöja och behöver extra stöd och omvårdnad. Ja, ni fattar. Som tur är har jag världens bästa jobb och familj och kan jobba på natten om jag så vill, så jag kan vara väldigt flexibel. Resultatet blev att Ines följde med på morgonträning hos Lovisa på Rosa Skrot, följt av en förmiddagsfika på ett mysigt bokcafe på Mariatorget, barnvaktsöverlämning till farmor och hemmajobb resten av dagen med skrivarbete. Hur majsigt som helst! 

Jag var ganska nervös då Lovisa sa att jag skulle köra samma pass som hon och några vänner gjorde i helgen, som hon på Instagram igår meddelade att hon fick äta värktabletter efter för att kunna röra armarna. Men jag fick göra tre varv på varje cirkel istället för fyra, tackar för det. Kolla filmen här på en av övningarna, och läs mer om upplägget här.

 

Ines skötte sig utmärkt och gjorde med Lovsias hjälp kullerbyttor. Jag har bara fina människor omkring mig, så pass lyxigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s