Lucia och batterier

Erdoderdo

20131212-210140.jpg

Alltså herregud vad jag letade efter en ny Lucia-krona till Alma idag. ”Det gör väl inget om man inte har den finaste kronan mamma?” frågade hon i morse. Mitt hjärta! Klart ungen ska ha en fin krona! Ute i sista sekunden, dålig förälder, ack så typiskt. Hela Skanstull var utrökt på kronor. Gullmarsplan likaså. Jag stressade runt som ett ilsket bi i butik efter butik. Till sist hittade jag en på gamla trogna Coop i Hammarby Sjöstad. När jag kom hem och skulle kolla vilka ljus som var trasiga (åkt i golvet en gång för mycket) i den gamla kronan började jag blanda ihop vilka som var vilka… Kaos.20131212-210145.jpg

Till min hjälp hade jag i alla fall en finfin batterilåda som jag fick i julklapp från Energizer häromdagen. Fullproppad med batterier, både vanliga och uppladdningsbara, inför julen och alla leksaker och sånt härnt. En pannlampa också för den som vill springa i mörkret. Jo jag tackar ja. Jag som har en hemlig dröm att springa ett terränglopp i mörker någon gång, sånt där som bara såna som modiga Ida som jag känner gör. Anar dock att det krävs lite mer heavy duty för sådana upplägg. Men den här ska definitivt testas.

20131212-214517.jpg
Till sist är kronan pimpad och klar. Och lyser. Tack Energizer.

Annonser

2 reaktioner på ”Lucia och batterier

  1. Puh! Själv orkade jag inte med den baletten, utan lyckades övertyga Julia om att glitter gick precis lika bra. Kanhända funkar inte det tricket lika bra nästa år… Glad lucia på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s